BarneRom: Forestilling #1

Fabelaktig!

 
Fabelaktig! av MoonMade Produksjoner ved Hanne Vatnøy og Ine Terese Hogstad. I forestillingen blir vi med fabeldyret som er på let etter svar på spørsmålene: hvem er jeg og hvor kommer jeg fra? På veien møter hun på andre rare, skumle og morsomme skapninger og oppdager etter hvert flere nye sider ved seg selv. Det dukker også opp nye spørsmål i disse møtene: Kan man fly uten vinger? Er det farlig å være redd? Kan man rocke med halen? Hva er svaret på den grønne gåten?

Gjennom et sanselig og lekent univers, fremmes undring og refleksjon rundt identitet og hvordan vi formes av våre omgivelser og hverandre.

Forestillingen fremføres av dansekunstner Ine Terese Hogstad, artist Hanne Vatnøy (HAVA) og sirkusartist Annie Thorkildsen.

*Passer best for barn fra 3-11 år

Kredittering:
Konsept og idé: MoonMade Produksjoner
Koreograf og danser: Ine Terese Hogstad
Komponist og musiker: Hanne Vatnøy (HAVA)
Sirkusartist i contortion og aerial hoop + silke: Annie Thorkildsen
Kostymedeign: Natalie Seifert Eliassen (i samarbeid med Hogstad)
Scenografi: Ine Terese Hogstad
Lysdesign: Randiane Sandboe
Makeup: Jessica Ådland
Fotograf: Øystein Haara

Støttet av Kulturrådet/ FFUK/ Bergen kommune/ Nopa/ Spenn.no/ Bergen Dansesenter/ Prana Pole/ Syv Mil AS/ Proscen/ RASFestival DanseRom 2023 er støttet av:
©DanseRom 2024
DanseRom er initiert av dansekunstner Roskva Yasmin Andersen, og har som formål å skape flere visningsmuligheter for dans og bringe samtidsdansen til et større publikum.